Så kom dagen hvor drengene skulle spille i den eftertragtede mesterrække,

vi skulle møde BK Avarta på hjemmebane.

Man må sige at drenge kom flot fra start og kom foran med 1-0, vi havde i

starten af kampen masser af chancer og vi kunne med lidt held være kom foran

både med 2 og 3 - 0.

Avarta kom nu tilbage i kampen og med flot og effektiv fodbold fik udlignet og bragt sig

foran med 1 - 2, men så fik vi fat igen og fik udlignet til 2-2 lige før pausen.

Efter pausen kom vi ud med hovederne højt og klar til kamp, men Avarta fik overtaget

og fik ved stillingen 3 - 5 en række lette mål og trak derfor fra os og selv om vi fik reduceret

til 4-8, putte Avarta et par ekstra pinde ind til slutresultat 4-10.

Det var fortjent at Avarta løb med sejren, men det havde været mere fair med et resultat der

var endt på 4 - 6.

Drengene spille fantastisk flot fodbold og det er nok noget af det flotteste de har spillet i år,

forsvaret fungeret utroligt flot i periode + midtbane der virkelig spredte spillet ud og flyttede sig

hele tiden, alle mand spillede med alt hvad de havde lært, men jeg må sige at Christoffer og

Folman, virkelig også var med til at vise vejen med storspil.

Så Drenge vær stolte og hold hoved højt, i kan sagtes være med i mesterrækken, bare vent og se.