Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

Nyheder

>> De Gule Løver <<

I dag:   


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 

 

11. jan. 2004

 

1. plads til A-Holdet og 2. plads til B-Holdet i Danske Bank cup 2004 i Glostrup

 

Vallensbæk til Tops igen efter en gyser !

 

Endnu engang fantastisk spil og velfortjent 1. placering i gårdagens meget spændende Danske Bank cup i Glostrup. Anden weekend med flotte resultater.

Efter sidste weekends flotte resultater ved Hvissinge Cup (4-1-04) skulle vi atter til et Glostrup stævne ” Danske Bank Cup ” i Glostrup hallen.

Vi startede med holdet i A-rækken og man kunne tydeligt mærke, at drengene havde fået blod på tanden. I første kamp skulle vi spille mod Avarta, drengene startede, som lyn og torden og bragte sig foran 2-0 inden der var gået 2 min. Kampen endte 3-1 til os. Det var en rigtig god sejr, for Avarta spillede rigtig pænt.

Glostrup var næste modstander, dem udspillede vi på kryds og tværs. Vi fik rigtigt vores spil, til at køre i denne kamp. Vi vandt hele 7-0, med Filip som 5 dobbelt målscore.

Sidste puljekamp, var mod Brøndby, her skulle vi mindst have uafgjort, for at sikre os en plads i finalen. Dette blev en meget spændende kamp, med masser af chancer, som ikke blev udnyttet, hvilket betød, at vi fik vores uafgjort (0-0), som var nok.

Nu var vi igen i finalen, for anden weekend i træk, her var modstanderen Avedøre, som har et meget fysisk stærkt hold.

 

Danske Bank Cup i Glostrup hallen.

A Holdet fra venstre: Simon, Kasper, Filip, Jakob, Frederik og Nico

Film om medaljeuddelingen:

 

Finalen blev en helt fantastisk kamp. Den ordinære kamp endte 0-0 og ligeledes den forlængede spilletid, begge hold havde dog masser af chancer, for at afgøre kampen.

Nu skulle vi endnu engang, ud i straffespark, for at afgøre finalen. Claus og jeg valgte de 3 samme som i sidste weekend (Frederik, Nico og Filip).

Avedøre startede med at brænde, desværre gjorde Frederik det samme, næste skud reddede Kasper, hvorefter Nico tordnede bolden op under overlæggeren. Nu var det Avedøres sidste spark dette blev også flot sat ind til stillingen 1-1, Filip kunne nu afgøre finalen, men hans skud ramte desværre stolpen og røg ud. Vi skulle nu yderligere have 3 brændte straffespark fra hvert hold, før finalen blev afgjort. I det 7 spark, reddede Kasper, et noget slapt skud, fra en meget nervøs Avedøre spiller. Vores 7 mand blev naturligvis Nico som havde scoret på sit første spark. Nico sendte bolden i nettet, med efterfølgende vild jubel og en kæmpe bunke af drenge oven på hinanden.

Sikke en sejr, træner og holdleder blev næsten 10 år ældre, efter denne gyser af en kamp.

Jeg kan kun sige flot, flot spillet drenge.

Holdet bestod af: Simon, Jakob, Kasper, Frederik, Nico og Filip.

 

Resultater for A-Holdet:

Avarta - Vallensbæk IF 39

1 - 3

Simon 1 mål, Filip 1 mål, Jakob 1 mål
Vallensbæk IF 39 - Glostrup 2

7 - 0

Filip 5 mål, Simon 1 mål, Frederik 1 mål
Vallensbæk IF 39 - Brøndby IF

0 - 0

 
Avedøre - Vallensbæk IF 39

straffe spark

0 - 0

1 - 2

regulær kamp samt forlængelse

Nico 2 mål


 

Efter præmieoverrækkelsen, skulle vores B-hold spille og de ville selvfølgelig gerne, gør kunsten efter og det gjorde de næsten.

Glostrup var første modstander, det blev til en sikker sejr på 2-0, anden kamp mod Tårnby blev en opvisning fra vores side, med endnu en sikker sejr på hele 5-0. Kampen vil helt sikkert, blive husket for et fantastisk mål af Rasmus, et spark ude fra højre hjørne, hamrer han op i modsatte krog.

1-1  mod Måløv, i sidste kamp, var nok til, at gå i semifinalen.

Semifinalemodstanderen var Avarta. Det blev en meget lige kamp, hvor den ordinære kamp, endte

uafgjort. I den forlængede spilletid giver Rasmus tegn til, at han vil udskiftes, det når han imidlertid ikke, da han bliver spillet fri af Jeppe og dermed afgør kampen. Finalen er en kendsgerning.

Så blev det anden finale på samme dag. Modstanderen var et lokalopgør mod SB50 (Ishøj).

Vi måtte desværre, se bort fra Jeppe i finalen. Det blev en rigtig flot og velspillet kamp.

 

B Holdet fra venstre: Rasmus, Kevin, Martin, Christoffer og Patrick

(Jeppe mangler på billedet pga. skade før finalen)

 

SB 50 kom foran 1-0, hvilket så ud til, at blive resultatet, men med 1 min. igen, gik Patrick (målmand) med op i angrebet og sendte bolden i nettet til 1-1. Drengene var desværre ikke oppe på mærkerne, da SB 50, giver bolden op. SB skyder direkte på mål, bolden rammer sidebanden og havner hos en SB spiller, som sender den i nettet, til en sejr på 2-1.

Men en rigtig flot 2. plads.

Holdet bestod af: Patrick, Martin K, Kevin, Jeppe, Christoffer og Rasmus.

 

Tillykke med de flotte resultater.

 

Hilsen John

 


Sponsorer: