Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 

 

10.maj.2004

Diba - Cup i Næstved

 

Fantastisk spil, men vådt vejr

 

Lørdag d. 8/5 tog 1 holdet til Næstved, for at spille den første turnering.

Efter den meget hårde kamp, om fredagen mod AB (3-2 til drengene) var det med spænding, vi startede.

Førstekamp var mod B 1921, drengene startede som lyn og torden, og viste hele deres potentiale.

Kampen ender med en sikker sejr, på 10-0 og med Folman, som 5 dobbelt målscore.

Anden kamp var mod HG, her virkede det, som om at den første kamp var blevet en sovepude, for de havde glemt, at spille sammen, men drengene fik alligevel 3-3. Efter denne kamp, måtte Rasmus desværre tage hjem, på grund af sygdom. Godt kæmpet Rasmus, du havde det godt nok skidt. Vi havde nu kun 1 udskiftningsspiller. Sidste puljekamp var mod Ringsted, som havde vundet de to første kampe. Her havde drengene, en helt anden indstilling, og efter et flot hjørne spark header Nico bolden i nettet til 1-0 og efter dette mål var der nærmest kun et hold på banen. Ringsted får en lektion på flot kombinations spil og bliver slået 3-0.

Semifinalen var nået. I semifinalen skulle vores modstandere vise sig, at være Solrød, som vi netop lige havde slået i pokalturneringen, dog med lidt problemer.

Drengene forsatte det gode spil fra kampen før, og kom foran 3-0 inden Solrød fik pyntet på resultatet, til kampresultat 3-1. Sejren var meget sikker og fortjent.

 

Drengene var nu nået til finalen, hvor vi skulle op imod Næstved. Efter næsten en hel dag med regn, og en hård kamp om fredagen, kun 8 mand i de sidste kampe og 4 kampe denne dag, var drengene ved at være godt brugte. Finalen starter med et voldsomt pres fra Næstved. Vi var næsten ikke over midten i første halvleg. Det var egentligt et mirakel, at vi kunne gå til pausen med 0-0.

I starten af anden halvleg punkterede ballonen, Næstved scorer to gange indenfor 5 minutter og man regner med at kampen er tabt. Men vores drenge kommer flot tilbage i kampen og på to kasser af Filip, er vi med i kampen igen. Pludselig er det os, som styrer spillet og vi kunne rent faktisk have afgjort kampen, men skuddet rammer desværre overlæggeren med kun 1 minut igen.

Denne forrygende kamp ender 2-2, og vi må til straffesparks konkurrence. Hvert hold udtager 5 spillere. Desværre taber vi 5-4 og Næstved vinder turneringen.

Alt i alt en fantastisk turnering, med rigtig godt spil. Det ene mål bedre end det andet.

I kan være stolte af jeres sølvmedaljer.

Efter følgende kan jeg fortælle, at Næstved har skrevet til os, de vil gerne spille mod os igen, de syntes at, vi har et meget spændende hold, hvilket jeg kun kan give dem ret i.

 

Med venlig hilsen

John

 

PS! Scoringslisten er lidt usikker da ingen er os har noteret målene 100%. Vi vil gerne bede om input , hvis det nedenstående ikke er korrekt.

Vi39/1

-

B1921

10 - 1

Folman 5 mål, Rasmus 2 mål, Filip 1 mål, Frederik 1 mål, Nico 1 mål

Vi39/1

-

HG

3 - 3

Filip 2 mål, Simon 1 mål

Vi39/1

-

Ringsted

3 - 0

Filip 2 mål, Nico 1 mål

Vi39/1

-

Solrød

3 - 1

Filip 1 mål, Nico 1 mål, Folman 1 mål

Vi39/1

-

Næstved IF

(straffespark)

2 - 2

(6 - 7)

Filip 2 mål

Frederik 1 mål, Nico 1 mål, Folman 1 mål, Kasper 1 mål

 


Sponsorer: