Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver <<

I dag:   


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


DHL cup 2004 i Ejby

 

Ikke den bedste dag for A- holdet.

 

Lørdag d. 13/3 skulle vi for 3 gang til Glostrup, for at spille en indendørsturnering, og da vi havde vundet, de to foregående, var næsen sat op efter noget stort igen.

Vi skulle starte mod B 1903, men 2 min. før vi skulle spille, får vi at vide, at 3èrne har trukket sig, så det er Bagsværd, som er modstanderen.

Vi fik en forrygende start og vandt 5-0, herefter skulle vi møde Viby, som blev slået 1-0, men det var ikke det flotte spil, som vi vandt på, men en god arbejdsindsats.

Sidste puljekamp var mod Skovlunde2, vi skulle vinde, for at blive nummer et i puljen, det blev en tæt kamp, som vi tabte 1-0, hvilket egentlig også var fair, efter spil og chancer.

I kvartfinalen skulle vi møde Skjold. Det blev en lige så spændende kamp. Vi kom foran 1-0 på mål af Filip. Dette var desværre ikke nok, da Skjold fik scoret 2 gange, kampens resultat blev derfor 1-2. Men vi kan konkludere, at selv på en dag, hvor det ikke kørte på skinner, spillede vi, alligevel lige op med de bedste. En plads i kvartfinalen, er nu heller ikke så tosset, da det var, en meget stærkt besat turnering.

Vi havde også 2 hold med i B rækken (Thomas og Lars), og de klarede sig rigtig flot, ved at blive henholdsvis nummer 2 og 4.

Weekendens resultater viser, at vi sagtens kan være med i A-rækken, og at vi samtidig har nogle rigtig gode hold i B-rækken.

 

Tillykke med de flotte placeringer.

 

Hilsen John

 

Hermed dagens resultater fra DHL cup 2004:

VI 39 Løverne - Bagsværd

5 - 0

Filip 3 mål, Frederik 1 mål, Rasmus 1 mål
Viby - VI 39 Løverne

0 - 1

Selvmål
VI 39 Løverne - Skovlunde 2

0 - 1

 
VI 39 Løverne - Skjold

1 - 2

Filip 1

 

Målscore status: Frederik 1 mål, Rasmus 1 mål samt Filip 4 mål.

 


Sponsorer: