Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 

 

20.maj.2004

Flotte placeringer til begge hold i dagens Avarta cup.

 

Dagens stævne i Avarta, bød på masser af spænding samt flot spil, ikke mindst flotte præmier. 1.holdet blev nr. 3 i A puljen, hvor imod 2.holdet fik en flot sølv medalje i B puljen.

 

Første holdet lagde ud i sin pulje mod Unionen fra Nordvest, som vi aldrig før havde mødt. De øvrige andre hold var Avarta fra vores SBU pulje, KB som er kendt for at være blandt de stærkeste hold på Sjælland samt B93 som vi ikke vidste ret meget om. Første kamp bød på flotte detaljer fra begge sider, men vi havde alligevel den overbevisende dominans i hele kampen, dog slap vi styringen i anden halvleg, så Unionen fik chancen til et par scoringer. Kampen blev vundet uden de store problemer med cifrene 5-2.

Næste kamp skulle spilles mod værten Avarta, som ligger nr. 2 i vores pulje og som er også et solidt og stærkt hold som os.

Der gik lidt tid før drengene fandt deres rigtige pladser og begyndte at spille hinanden som de "plejer". Denne "ventetid" blev straffet af Avarta med en føring til 2-0. Vi nåede kun at reducere via Nico på en flot kontra fra forsvarslinierne via midtbanen. Kampen tabte vi desværre med cifrene 2-1 til Avarta, men med lidt mere held kunne tingene havde set lidt anderledes ud.

Nu startede spekulationerne omkring placeringerne... På det tidspunkt havde KB vundet alle sine kampe ret overbevisende, og det eneste vi skulle gøre var at slå KB naturligvis for at blive nr.1 eller 2. Taktikken var lagt og gejsten var i top. Kampen startede i ret høj tempo. De gule løver havde forstået den aftalte taktik. De spillede præcist, offensivt og fejlfrit. Dette bar hurtig frugt og lige pludselig førte vi 2-0 mod de stærke KB'er som ikke kunne stille lige umiddelbart med det rigtige spil mod det "flyvende" hold.

Desværre kunne vi ikke holde resultatet i længden, som på baggrund af 2 små fejl hurtigt blev udlignet og lige pludseligt, stod det 2-2. I andet halvleg, blev der scoret til KB's fordel til 3-2. Det var ikke så heldigt, da vi synes at vi spillede ret fornuftigt og præcist. Kort tid efter fik drengene endnu engang samlet  mod og kampgejst og fik udlignet til 3-3. Men på det tidspunkt var kræfterne på retur hos de fleste af vores spillere. KB ventede toldmodigt for at vise sin rigtige form. Det lykkedes for dem og de fik scoret 3 hurtige mål, og kampen endte 6-3 til KB.

Det var imponerende hvor flot en kamp vi alle sammen var tilskuer til. Men erfaringen viste os hvor hurtigt det kan gå galt på så kort tid. Men med denne kamp fik vi formentlig også en forsmag på spillestilen i "Mesterrækken" som forhåbentlig venter på os til efteråret.

 

Sidste kamp mod B93, var en symbolik, da vi på forhånd var favoritter. B93 havde tabt alle deres kampe på det tidspunkt, så for os var det et spørgsmål om at "pynte" på scorings listen. Men det vidste sig at vi havde undervurderet modstanderen, da B93 havde sat alle sine sejl ind for at vinde én kamp i denne turnering. Vi startede med at komme bagud med 1-0. Vi havde svært ved at finde vores form fra KB's kamp og var ret forvirrede en stor del af første halvleg. Dog kunne vores kvalitet komme til udtryk efter et par flotte kombinationer og kontraspil, hvorefter vi hurtigt indhentede det forsømte. Kampen vandt vi sikkert med cifrene 4-1. Alt i alt ret underholdende fodbold med en fortjent 3 plads, blandt måske nogle af Sjællands bedste hold.

 

Med venlig hilsen, Webmaster

 

Scoringslisten ser således ud:

Unionen

-

Vi95 /1

2 - 5

Filip 3 mål, Frederik 1 mål, Rasmus 1 mål

Vi95 /1 - Avarta 1 - 2 Nico 1 mål
Vi95 /1 - KB 3 - 6 Filip 3 mål
B93 - Vi95 /1 1 - 4 Filip 2 mål, Folman 1 mål, Frederik 1 mål

 

Med venlig hilsen, Webmaster

 

 


Sponsorer:


Sponsor@vi95.dk