Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

5.april.2004

Indberetning fra Træningskamp 3. april. 2004

Både 1. og 2. holdet spillede træningskamp mod TIK her i weekenden.

2-holdet mødte Tåstrup B70, som også skal spille i række 2.

På trods af, at vi kom bagud 1-0, var der ingen slinger i valsen og 2-holdet spillede en sikker 6-2 sejr hjem.

Med de sidste par flotte resultater, og den spillemæssige fremgang, der sker for hver kamp, tror jeg, at vi bliver svære at slå.

1-holdet skulle op imod deres bedste hold, som de sidste par år, har været fast ”inventar” i Mester-rækken. Vi havde aftalt, med B70, at spille 3 halvlege af 20 minutter.

1 halvleg er faktisk, noget af det bedste, jeg har set drengene spille, så det var ikke helt fortjent, at pausestillingen var 1-1.

I de sidste 2 halvlege begyndte trætheden, at melde sig hos vores drenge, og vi blev presset mere i bund. Kampen endte 5-2 til B70.

Taget i betragtning af, at drengene havde trænet både torsdag, fredag og lørdag, gjorde de en rigtig god indsats, og resultatet kunne sagtens, have set anderledes ud. Vi havde flere, 100 % chancer som desværre ikke blev udnyttet.

Vi fik set niveauet i mesterrækken og lærte, at vi skal være mere effektive foran mål.

Kampens store oplevelse, var et fremragende hovedstøds mål på hjørnespark af B70.