Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

Nyheder

>> De Gule Løver <<

I dag:   


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


4. jan. 2004    1. plads til A holdet og 3. plads til B holdet i BG Bank cup 2004 i Hvissinge

 

Træner/Holdleder indberetning !

 

BG Cup i Hvissingehalen

BG – Cup blev en stor succes for Vallensbæk, vi havde et hold med i B rækken og et i A rækken.

 

B holdet skulle starte først og det blev en god start, hvor vi vandt 2-0 over AB, næste kamp var mod Glostrup Rød, hvor vi igen gjorde det godt og vandt 3-0.

De to sidste puljekampe blev henholdsvis vundet med 6-0 og 3-0 over Albertslund og AB70, i kampen mod Albertslund, driblede Patrick vores målmand sig hele vejen til mål og scorede, dette udløste en scoringspræmie.

 

Nu var vi nået til semifinalen, hvor vi skulle møde Herstedøster, det blev en rigtig spændene kamp hvor vores drenge fik, meget mere modstand, vi tabte desværre 1-0, hvilket ikke var helt fortjent, men når man ikke kan få proppet bolden i mål, på de chancer man har, sker dette engang imellem. HIC vandt turneringen.

 

Kampen om 3 pladsen blev ikke så køn, men vi vandt 1-0 over selv samme Albertslund, som vi havde slået 6-0 i puljekampene.

Frederik blev kåret, som 3-4 pladsens bedste spiller

 

Holdet bestod af: Patrick, Rasmus, Frederik D., Anders M og Anders V.

 

A holdet skulle i gang en halv time efter finalen var spillet i B-rækken, vi skulle lægge ud mod Hvidovre, som blev slået 3-0, med hattrick af Filip.

Næste modstander var Glostrup grøn, som blev slået 3-1. Tredje kamp i puljen var mod Glostrup rød, jeg ved ikke, om de stadig snurre rundt på banen, men de blev i hvert fald, kørt uf af et veloplagt Vallensbæk hold, som vandt med 5-0.

Sidste puljekamp var mod Albertslund, her skulle puljevinderen findes. Men selvom vi kom bagud med 1-0, var der ikke tvivl om sejren, kampen blev vundet 3-1.

 

Så var vi nået til semifinalen, her skulle vi møde Glostrup hvid og det blev den mest onde kamp jeg længe har set. Det var lige før, at drengene kom op og toppes, hvilket kan tilskrives dommeren, da han ikke fik, stoppet Glostrup spillernes hiven, flåen og skubben i vores spillere. Det hele resulterede i at Filip og en Glostrup spiller måtte til afkøling.

Når men tilbage til kampen, som heldigvis blev vundet 1-0, på et af de sjældne, men vigtige mål af Jakob, hvilket var fuld fortjent.

 

I finalen skulle vi møde Ejby 68, som ligeledes havde gjort det godt i den anden pulje.

Det blev en rigtig god kamp hvor vi kom bagud 1-0, fik udlignet, kom bagud igen, men fik udlignet igen til 2-2 på mål af Nico, Dette blev resultatet efter den ordinære og de 3 min. Forlængede spilletid. Så var straffespark en realitet. Vores 3 straffesparks skytter blev Frederik, Filip og Nico.

 

Ejby skulle starte med, at sparke, her viste Kasper sin klasse i målet og snuppede, det første spark.

Frederik skulle spark først, her var der ingen slinger i valsen og bolden blev hamrede op under

overlæggeren 1-0 til os, så var det Ejby igen, jeg tror de var blevet nervøse over Kaspers første redning, for der blev skudt helt ved siden af målet. Nu kunne vi selv afgøre det, ved at score på vores 2 spark og det blev gjort lige så sikket, som det første.

Drengene kunne fuldt fortjent strække armene i vejret, som vinder af turneringen.

Kasper blev kåret til finalens spiller

 

En rigtig god søndag, med 2 flotte resultater.

Vi prøvede et nyt spillesystem, som kun er blevet øvet en gang, så hvad kan det ikke blive til.

 

Tillykke til alle drengene

Hilsen, John

 

 


Sponsorer: