Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 

 

29.april.2004

Fantastisk spil og vilje, udløste dagens sejr til De Gule Løver i 4. runde i SBU's turnering
 

BK Avarta blev slået i dag, med cifrene 1-2.

 

Torsdag d. 29/4 hed modstanderen Avarta og kampen blev ganske som forventet meget mere jævnbyrdig end den forrige kamp mod Karlslunde. Før kampen mod os havde Avarta slet ikke tabt endnu og havde kun sat points til via en uafgjort kamp mod AB. Kampen var fra starten meget jævn måske med en lille overvægt til Avarta. Vi havde dog nogle fremragende kontraangreb og det var da også på et af disse, at Simon, på bedste Lerby vis, tordnede kuglen i kassen, efter et i øvrigt flot forarbejde af Filip. 1-0 og så fik vi lidt luft – troede vi. Allerede på det næste angreb udlignede Avarta efter et flot frispark, der blev sat ind helt oppe i fjerneste målhjørne fra 20 meters afstand (ham der sparkede kan dog ikke spille for Avarta næste gang, da han skal på Blå Mandag med resten af sin klasse). Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg.

I anden halvleg var det som om Avarta satsede lidt mere, hvilket gav os endnu flere kontraangreb. På netop et af disse kontraangreb kunne Avartas målmand kun halvklare Nico’s knaldhårde vristspark og på det efterfølgende hjørnespark bankede Filip bolden direkte i kassen til 2-1. Deres målmand stod i øvrigt en rigtig flot kamp, men lige præcis ved hjørnesparket var han vist ved at lede efter firkløvere eller et eller andet i den retning.

Avarta pressede nu endnu mere på, men forsvaret personificeret ved Jacob og Christoffer spillede en meget flot kamp og Kasper stod igen helt fantastisk.
Kasper var ellers blevet skadet om onsdagen fordi hans mor havde smidt ham ud i skuret for at snitte træmænd, hvorefter drengen vælger at skære sig i højre tommelfinger.

Slutresultatet blev altså 2-1 til drengene, hvilket vi nok havde mest grund til at være tilfredse med. Kampen blev i øvrigt ledet af en fremragende dommer, der blandt andet satte hårdt ind overfor forkert kastede indkast, hvilket voldte flere af vores spillere store problemer.

Mvh

Peter Storm (Rasmus’ bonusfar)

 

Målscore oversigt fra dagens kamp:

BK Avarta

-

Vi39/1

1 - 2

Simon 1 mål og Filip 1 mål

 

 


Sponsorer: