Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S

28.maj.2004

Vi vandt lokalopgøret mod Ishøj !

Så var det blevet torsdag den 27. maj, hvor vores modstandere på hjemmebane var lokal opgøret mod Ishøj. En vigtig kamp som både trænere, drenge og drengenes forældre vor opsat på at vinde.

I 1. halvleg kombinerede drengene sig uden om Ishøjs spiller. De spillede flot og alle spillere både forsvar og angreb, samt vores målmand udfyldte deres pladser. Det resulterede i, at vi gik til pausen med en føring på 3 – 0, hvor Frederik havde scoret 1 mål, Patrick 1 mål samt Anders T. 1 mål.

I 2. halvleg fortsatte drengene det fine spil. Frederik får hurtigt scoret sit 2 mål, til stillingen 4-0.

Ishøj havde nogle enkelte farlige skud på målet, men som blev stoppet af Henrik flere gange, og et par enkelte, hvor Ishøj kom igennem forsvaret blev skuddet afværget af  Niclas. Derudover viste Mark A igen sin hurtighed, og stoppede en Ishøj spiller i hans kontraangreb.

Martin spillede både forsvar samt midtbanespiller, dette udnytter han, da han får bolden til en lige højre, og banker bolden ind i målet, til stillingen 5-0.

Herefter viser Mark A, at han også kan i angrebet og scorer til 6-0.

Ishøj forsøger at få overtaget på midtbanen, men Anders W og de andre midtbanespillere holder skansen. Vi presser igen Ishøj spillerne og Frederik scorer med opfølgning af Patrick til 7-0.

Mark A har fået blod på tanden og scorer sit 2. mål til 8-0.

Igen får vi bolden fra Ishøj spillerne og ved et flot samspil scorer Mark F til 9-0.

Ishøj sætter alle deres kræfter ind, og det lykkedes at få scoret kampens sidste mål, til resultatet 9-1.

Dommeren fløjter af, og der er stor (stille) jubel blandt tilskuerne. Vi er MEGET glade, men der er andre der er MEGET kede.

Kampråb fra drengene lød dejligt, det var en velfortjent sejr. Alle spiller godt, og igen flot samspil, hvor ingen kan undværes..

Vi fik bevist hvorfor vi ligger nr. 1. Og som det ser ud nu, hvor vi har 24 point, der er maksimum point og Rosenhøj har 18 point, så skal Rosenhøj vinde stort over os, og Herstedøster skal have været på hård træningslejr.

Fodbold hilsener fra Bjarne og Dorte (Henriks forældre)