Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

Nyheder

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


27. dec. 2003    4. plads i Virum cup 2003

 

Virum – Cup

6 af vores drenge tog en sen lørdag eftermiddag til Virum, for at deltage i Virum - Cup.

Vi startede mod Søllerød 1 som blev slået med 3-0, en rigtig god sejr, som gav moral til de næste puljekampe.

Næste modstander var B 1903, som vi har mødt før og tabt, men her var der ingen slinger i valsen og drengene vandt igen 3-0.

Birkerød, som på papiret, skulle blive en svær opgave, blev ligeledes løst fornuftigt, selvom vi kom bagud 0-1. Resultat 4-1 til Vallensbæk.

Sidste puljekamp skulle spilles mod Glostrup, her var vi allerede sikker på førstepladsen. Så derfor kom Kasper ud i marken. Målet blev i stedet afløst af Simon, hvilket han i øvrigt klarede flot. Kasper havde selv spurgt, om han måtte komme ud og spille, for han ville gerne prøve, om han kunne score og det må man sige, at han kunne, for Kasper stod for de 3 første mål.

Kampen var ikke noget stort dertil var Glostrup alt for dårlige, kampen endte 7-0.

 

Nu var vi nået til kvartfinalen, her kom der meget mere modstand, vi skulle op mod Fredensborg.

Vi kom bagud 0-1, men fik udlignet, så den ordinære kamp endte uafgjort. Så skulle der spilles 5 min. forlænget spilletid og 1 sekund før tid, trillede Jakob bolden over stregen, så vi vandt 2-1.

 

I semifinalen skulle drengene op mod Virum 1, dem havde vi set og vidste det ville blive en svær kamp. Kampen blev tabt 3-0, her må vi blot konstatere, at de var en tand bedre end os.

Det var en fornøjelse, at se Virums flotte sammenspil. Virum vandt i øvrigt også turneringen.

 

Så skulle der spilles, om den sure 3-4 plads, her skulle vi op imod Skovshoved. Vi tabte desværre

0-1, hvilket jeg ikke syntes var fortjent, men vi manglede desværre, at få proppet bolden i mål, trods flere store chancer. Skovshoved havde kun 2 chancer, hvor de scorede på den ene.

Vores drenge var også ekstra trætte, da de spillede 3 kampe + forlænget spilletid indenfor 40 minutter. Hvilket også var klart det hårdeste program.

 

Dagen endte med 5 flotte sejre, to nederlag og en score på hele 19-5, hvor Filip og Nico stod for de 12 scoringer, 6 hver.

 

Drengene var umiddelbart efter kampen om 3 og 4 pladsen meget skuffet. Men jeg tror og håber, at de ved nærmere efter tanke, kan se, at de spillede en utrolig flot turnering. Tænk at blive nr. 4 ud af 20 hold. Godt gået drenge!

 

Holdet bestod af: Kasper, Jeppe, Jakob, Simon, Filip og Nico

 

Hilsen John

 


Sponsorer: