Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


  Sponsor:


Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 

 

27.april.2004

Endnu en sejr til De Gule Løver i 3. runde i SBU


Modstanderen tirsdag d. 27 april var Karlslunde, der havde et nederlag og en uafgjort med i bagagen før mødet med os. Første halvleg var rimelig jævn, selvom det hele tiden virkede som om, at drengene havde rimelig kontrol over begivenhederne. Havde de fundet deres ekstra gear allerede i første halvleg havde kampen sandsynligvis været lukket inden pause teen, men sådan skulle det altså ikke være.

Efter en taktisk genistreg fra vores fremragende træner duo kom der meget mere gejst og flow over spillet i anden halvleg. Rasmus blev rykket op i angrebet og kvitterede for tilliden var at lave et vaskeægte hattrick på bare ti minutter. Philip og Filip ville også deltage i løjerne og blev noteret for et mål hver, men hele holdet spillede en fin anden halvleg og til sidst var der faktisk kun et hold på banen. Således endte kampen meget fortjent 5-0 til klubbens flagskib – De Gule Løver. Vi ser nu med spænding frem til kampen på torsdag mod Avarta, der topper rækken og må formodes at give os noget mere modstand.

Kampens fremragende dommer vil i øvrigt gerne takke for god disciplin blandt de normalt så medlevende tilskuere. Det var faktisk en fornøjelse!

Mvh

Peter Storm (Rasmus’ bonusfar)
 

Målscore oversigt fra dagens kamp:

Vi39/1

-

Karslunde IF

5 - 0

Rasmus 3 mål, Filip 1 mål og Philip F. 1 mål.

 

 


Sponsorer: