Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:

 

1.maj.2004

Topkamp i B rækken - Vi vil og vi kan !!


Modstanderen lørdag den 1. maj var Rosenhøj BK, som ligesom os havde max. point – 9 stk. for 3 vundne kampe.

I først halvleg havde Rosenhøj medvind. Vi havde svært ved at få bolden væk fra vores banehalvdel og Rosenhøj lagde stort pres på vores forsvar, som ellers holdt godt fast. Vi kom bagud 0-1 i 1. halvleg, da Rosenhøj lidt heldigt får scoret.

I 2. halvleg kan Rosenhøjs målmand pga. modvinden ikke sparke bolden helt op over midterlinien, hvilket gør at vi nu kan presse Rosenhøj, længere oppe på banen. Vores midtbanespillere vinder flere bolde og kan derved spille Jeppe inde foran målet, hvor han får presset bolden over stregen og får udlignet til 1-1. Stor jubel blandt tilskuerne.

Spændende var det og Rosenhøj fortsatte med at være farlige på deres kontraløb, hvor Niclas holder os inde i kampen ved at gå godt ud af målet og afværge at Rosenhøj kommer foran. Henrik er også ved at komme på mellemhånd med 2 Rosenhøj spillere, men får klogt bremset dem ved at bryde ind på det helt rigtige tidspunkt.

Marc A redder os – ved med sin hurtighed – at hente en angriber, der er stukket af. Martin redder os også, da han giver alt, hvad han har i sig og får presset/blokeret en Rosenhøj angriber til at skyde forbi målet. Heldigt for os.

Alt i alt er der vist ingen på holdet, der kan undværes næste gang. Det var igen flot samspil.

Vi får scoret til 2-1 få minutter før tid, ved at midtbanen igen lægger stort pres på og derved får  Marc F scoret det afgørende mål.

Der var mange chancer til begge hold i kampen, men vi fik udnyttet vores bedst og vandt kampen 2-1, hvilket vi har grund til at være tilfredse med. Godt gået drenge.

Samtidig vil vi takke de medlevende tilskuere, der igen mødte op, for at bakke drengene op, de har fortjent det.

Vi ligger nr. 1 – Vi ligger nr. 1.

 

Fodbold hilsener fra Bjarne og Dorte (Henriks forældre)

 

Målscore oversigt fra dagens kamp:

Vi39/2

-

Rosenhøj BK

2 - 1

Jeppe 1 mål og Marc F. 1 mål

 

 


Sponsorer: