Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:


 

 

 

16.juni.2004

Række 1 - Here we come !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så blev punktummet sat

 

Turneringens sidste kamp på hjemmebane mod Herstedøster var åbenbart en kamp drengene troede de skulle lege sig igennem. Det var en gang ”kludespil” drengene startede med, og det benyttede Herstedøster sig af og scorede. Det passede ikke De Gule Løver og fremad gik det på banen og Anders V udlignede til 1-1. Kort efter scorede Patrick og herefter Mark F.

 

Drengene havde fundet gejsten igen, og det gik legende let for dem. Jeppe forsøgte så sin lykke, men den ramte overliggeren og herefter blev den fulgt op af Patrick, der scorede til 4-1.

 

Patrick scorede på hovedstød efter hjørnespark af Marc F.

 

Herstedøster havde et par forsøg, men Henrik brød deres spil, så der var intet for dem at gøre. Bolden kom hurtigt på ”løvefødder”, og Anders T var med på et kontra og fik scoret til 6-1.

 

Så havde Mark F fået det lange ben foran, og havde Frederik samt Patrick med sig, de fik alle skud på målet, men det lykkedes først tredje gang, hvor Patrick skød, at fik den i kassen.

 

Mark A løb op sammen med Martin, og forsøgte skud på målet, men desværre ikke held med at få den ind.

 

Herstedøster forsøgte sig så med et kontraangreb, men blev igen stoppet af Henrik, der fik lavet en lang aflevering, der gav skudforsøg på Herstedøsters mål. Målmanden tog ikke bolden op i hænderne ved skudforsøget,  så det fulgte Patrick op på, og scorede.

 

Herstedøster forsøgte igen at komme til vores mål, men de måtte igen lade Løverne overtage, og Frederik fik scoret til 9-1.

   

2. halvleg blev fløjtet i gang, og der gik kun få minutter, så havde Jeppe scoret 2 gange til 11-1.

 

Det må så være blevet modstanderne for meget, for der kom et ordentlig ryk, som Henrik forsøgte at stoppe, men Herstedøster scorede til 11-2.

 

Det ville Mark F ikke finde sig i, så bolden blev givet op og han og angrebsspillerne tog spillet i deres magt, og Mark F scorede til 12-2.

 

Herefter var Mark A med i angrebet og fik afleveret til Jeppe, der scorede til 13-2.

 

Herstedøster forsøgte igen at kæmpe, men der var intet at gøre for dem. Henrik passede sin forsvarsplads, så de ikke kom forbi, og Niclas fyldte sit mål ud, så Herstedøster havde ikke mange chancer.

 

Martin kom med i et angreb, og efter tilråb fra sidelinien, bankede han den i målet til 14-2.

 

Punktummet til 15-2 blev lavet af Mark F.

 

Dommeren fløjter af, og der er stor jubel blandt spillere, trænere og tilskuere.

 

Vi kunne konstatere at Herstedøster havde ikke været på nogen hård træningslejr.

 

Drengene spillede flot efter de havde fundet hinanden. Både forsvar og angreb, samt vores målmand udfyldte alle deres pladser. Drengene kender hinanden, og ingen kan undværes.

 

Drengene råbte deres kampråb, og herefter var der pokaler til alle. Og dette skulle fejres på ordentlig maner så børnechampagnepropperne sprang og drengene sprøjtede på dagens trænere, Brian og Flemming T.  

 

Herfra skal til slut lyde et rigtigt stort tillykke til alle oprykkerne fra 1.holdet, 2. holdet og 3. holdet årgang 1995. En rigtig god og fortjent sommer til alle.

 

Fodbold hilsener fra Bjarne og Dorte (Henriks forældre)

 


Sponsorer: