Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:


 

 

 

10.maj.2004

Brøndbyernes IF - Vi95/1   :  1 -  4

Mandag aften gjaldt det så Brøndby – Vejret var godt og solen skinnede for en gang skyld, hvilket var godt for de hårdtprøvede "parably-arme" som flittigt blev brugt i weekendens stævne i Næstved.

 

Humøret var ligeledes højt – vi skulle "bare" have to point for at bevare vores førsteplads. Men Brøndby ville det anderledes – Brøndby kom hurtigt foran med 1-0 og vi have svært ved at få kontrol over spillet – tiden gik og nervøsiteten steg og steg (mest hos de medrejsende fans).

Kort tid før pausen lykkedes det, der i hele halvlegen ikke ville lykkes.

Et mønsterangreb hvor Philip førte bolden frem i venstre side og med en præcis aflevering til Filip som bare satte foden på stod det 1-1.

 

I pausen var der stadig bekymring blandt de hårdtprøvede fans.

 

Anden halvleg gik i gang og efter et par minutter fik vi så et hjørnespark. Blandt tilhængerne var Vallensbæks spåmand (Stig), som sagde inden hjørnesparket blev taget ”Præcist frispark til Simon som header den ind” – Som sagt så gjort – Frederik tager frisparket, et præcist spark og Simon header den ind til 2-1 - Flot mål.

 

Herefter havde vi styr på kampen og da det blev 3-1 ved Filip igen, kunne man også ane et smil på trænerens mund – Det blev også 4-1 ved Nicolai. Endnu tre point til kontoen og det ser efterhånden fornuftigt ud med henblik på at vinde rækken.

 

Kampens spiller blev spåmandens søn (Simon) – jeg hørte dog ikke Stig inden kampen sige at det ville blive Simon – men fuld fortjent blev det Simon.          

 

Jørn (Kaspers far)

 

P.S. Hvis der er fejl eller mangler i referatet, kan der rettes henvendelse til min korrekturlæser - Kasper

 

Scoringslisten ser således ud:

Brøndbyernes IF

-

Vi95 /1

1 - 4

Filip 2 mål, Simon, 1 mål samt Nico 1 mål.

 

Med venlig hilsen, Webmaster

 

 


Sponsorer: