Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:


 

 

10.juni.2004

Mesterrækken venter på os til efteråret !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortjent sejr, samt oprykning til mesterrækken. 

Efter vores lille nedtur, mod Avarta i sidste spillerunde (1-4), var det et helt forvandlet Vallensbæk hold der blev sendt på banen denne onsdag.

På trods af, at vi først kom til kampen 5 Min. før tid og derfor ikke nåede vores normale opvarmning, var drengene alligevel klar til at give den en skalle.

Gladsaxe kom godt nok foran 1-0 og havde også, et par farlige forsøg på mål. Men det var kun et spørgsmål om tid før vores drenge fik hul på målet.

Frederik havde endnu ikke scoret i turneringen, så han havde valgt, at prøve de røde støvler  og det hjalp, for efter et fantastik samspil af Nico og Frederik, sender han den i nette til 1-1. ” Sikke nogle støvler”

Kort før pausen sender Rasmus, den vildeste tå hyler af sted langt ude fra og den ender op under overlæggeren uden chance for målmanden 2-1 til os.

Efter pausen var der nærmest kun en vej og det var mod Gladsaxe´s mål, det bliver 3-1 ved Filip og så var den hjemme, troede vi. Men et af de to angreb, Gladsaxe har i anden halvleg ender med hjørnespark.

Kasper går godt ud af målet og bokser bolden væk, desværre får Nico bolden lige i hovedet og det ender med et selvmål til 3-2 og så var der spænding i kampen igen.

Drengene forsatte det gode og målsøgende spil og efter et skudforsøg, som målmanden halvklare, kaster Filip sig ned og prikker bolden i nettet til 4-2.

Da der er 3 min. igen, tør vi hente champagnen.

Kampen ender 4-2 til Vallensbæk og oprykningen til mesterrækken er en realitet.

Drengene bliver fejret på behørig vis, med champagne og en opryknings pokal.

 

Tillykke med det flotte resultat

 

Hilsen John

 

Scoringslisten ser således ud:

Gladsaxe - Hero BK - Vi95 /1 2 - 4 Filip 2 mål, Frederik 1 mål samt Rasmus 1 mål

 

 

 


Sponsorer: